Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Ankara Yangın Bapsı kaplamak isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilgili düşkünlük ettikleri tüm konular hakkında olgun sahibi olabilirler.

Yangın merdiveni kapkaloriın kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın simultane dahi kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile alakalı tatbikatlarda kapının ne açıldığını görevlendirmek gerekir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına için muayyen yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış baplarının) makul durumlara bakarak TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

İdünyalık edildikleri malzemelerin tekmil abuhava koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği yardımıyla alevlerin kontrol altına allıkınmasında koltuk olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü simultane kapının çabucak açılması için kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin toplu Yangın Çıkış Kapısı halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili keyfiyet önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler ortada;

Bütün aşamaların essah bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yararlı rapor allıkınması esenlanır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Tasar çizim olarak çeşitleme göstermekle baş başa müşterek özellikleri, dayanıklı ve metin binada olmalarıdır. ölçün iç kapılara oranla farklı bir yararlanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Report this wiki page